Verzenden & retourneren

We streven ernaar een zo groot en breed mogelijk assortiment op voorraad te houden om bestelde artikelen zo spoedig mogelijk uit te leveren. In de meeste gevallen bedraagt de levertijd 2 werkdagen. In sommige gevallen kan de levering langer duren in verband met de afhankelijkheid van de levertijden van onze leveranciers. Als een artikel niet leverbaar is krijg je hier binnen een dag bericht van.

LET OP! Het is door COVID-19 maatregelen erg druk bij PostNL. Wij verzenden zoals beloofd echter kan er vertraging optreden en wil het voorkomen dat de status een korte tijd blijft staan op ‘Zending wordt verwacht, nog niet bij postNL’. Houd daarom de track en trace goed in de gaten!

GRATIS VERZENDING BOVEN DE 50 EURO

✔︎ Levertijd kan verschillen! App of mail even voor de exacte levertijd. info@schakelonderdelen.nl

✔︎ Track en Trace

WIJ REKENEN GEEN VERZENDKOSTEN VOOR PAKKETTEN NAAR NEDERLAND EN BELGIË

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Dhl. Over het algemeen zal de levering tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van levering niet garanderen.

herroepingsrecht/bedenktijd

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@schakelonderdelen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Er gelden de volgende voorwaarden:

– U dient uw omruiling of retour te allen tijde vooraf te melden via e-mail; info@schakelonderdelen.nl
– Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is
– Alle goederen moeten in de originele verpakking worden teruggezonden
– Indien u vragen en/of opmerking over uw zending hebt, kunt u deze via e-mail aan ons stellen
– Voor meer informatie over onze algemene voorwaarden kunt u terecht op onze website
– Voor de garantiebepalingen verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

– Verbruiksartikelen zoals lampen, batterijen en vloeistoffen.
– Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn.

U dient bij het retourneren of omruilen het retourformulier die u van ons hebt ontvangen in te vullen en de aankoopbevestiging mee terugsturen die u heeft gekregen bij het bestellen.

Het volledige bedrag wordt binnen 7 dagen op u rekening gestort.

De waardering van schakelonderdelen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 47 reviews.