Verzenden & retourneren

We streven ernaar een zo groot en breed mogelijk assortiment op voorraad te houden om bestelde artikelen zo spoedig mogelijk uit te leveren. In de meeste gevallen bedraagt de levertijd 1-2 werkdagen. In sommige gevallen kan de levering langer duren in verband met de afhankelijkheid van de levertijden van onze leveranciers. Als een artikel niet leverbaar is krijg je hier binnen een werkdag bericht van.

GRATIS VERZENDING BOVEN DE 50 EURO

✔︎ Levertijd kan verschillen! Whatsapp of mail voor de exacte levertijd. info@schakelonderdelen.nl

✔︎ Track en Trace

Levering verloopt via de pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de levering tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van levering niet garanderen.

Universele artikelen kunnen vaak uit voorraad geleverd worden. Exclusieve artikelen of artikelen die specifiek zijn voor een bepaalde variant hebben we niet altijd voorradig, aangezien dergelijke artikelen snel vanuit de leveranciers geleverd kunnen worden.
Indien de levertijd langer dan verwacht is, zul je hierover geïnformeerd worden en bestaat de mogelijkheid om de bestelling alsnog te annuleren.

Retouren en omruilen

We helpen u graag bij het retourneren of het omruilen van uw bestelling. Op deze pagina staat uitgelegd hoe u het beste uw retour bij ons aanmeldt. 

Retourprocedure

Voor een bestelling bij Schakelonderdelen geldt een retourtermijn van 14 dagen vanaf het moment dat u de bestelling heeft ontvangen. Binnen deze termijn mag het artikel worden bekeken, beoordeeld en/of gepast, tenzij anders vermeld.

Controleer direct na ontvangst van de bestelling of de artikelen onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Wanneer dit niet het geval is verzoeken wij u om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om hier melding van te maken. Mocht het pakket op een andere manier worden teruggestuurd kunnen de eigen gemaakte kosten niet verhaald worden op Schakelonderdelen.

Een artikel kan geruild of geretourneerd worden indien:

– het artikel binnen 14 dagen wordt geretourneerd;
– het artikel niet gebruikt is of gemonteerd is geweest;
– wij het artikel ontvangen in de originele staat en in de (fabrieks)verpakking;

Retourprocedure

– Maak via onze retourportal een retourlabel aan. Vul uw postcode en track-and-trace code (beginnend met JJD) in. Deze is te vinden op het verzendlabel op de doos of in de bevestigingsmail die u van ons heeft ontvangen.

– Print de pakbon of factuur ook uit en doe deze in de doos.
– Print het retourlabel en bevestig deze op de doos.
– Stuur het pakket binnen 14 dagen gratis retour

Retourneren vanuit:

Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk:

Is altijd gratis indien de retour wordt aangemeld in ons retourportaal:

◼️  Naar Retourportal

Beste klant, uw bestelling is in goede orde ontvangen. De levertijden zijn momenteel langer dan u van ons gewenst. Door drukte en slechte levertijden kan het langer duren voordat uw bestelling word verzonden. Wij zullen er alles aan doen om u te helpen en uw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op.
De waardering van schakelonderdelen.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 7.0/10 gebaseerd op 101 reviews.